Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Badroadtrip på Öland 🌞🏊‍♀️

Vi började den här dagen med att åka och köpa varsitt liggunderlag som vi ska sova på när vi åker till Blå Jungfrun.

Därefter gick resan över bron. Vi körde östra sidan för att upptäcka lite badställe. Vårt första stopp gjorde vi vid Kapelludden vid Bredsätra. Det blåste ganska kallt så jag var kanske inte supersugen på ett bad. Fast eftersom vi tänkte prova olika badställe så var det bara att hoppa i. Jag säger som jag brukar, ”- en ångrar aldrig ett bad”, Det var jätteskönt i vattnet. Det var 26 grader i luften och 23,3 grader i vattnet.

Därefter gick färden till Kårehamn. Vi började med att äta lunch. Det blev varsin räksmörgås och den var verkligen supergod. Till det drack jag cava.

Sedan blev det såklart ett dopp. Det var 27 grader i vattnet och 19,3 grader i vattnet.

När vi hade legat en stund i solen och blåsten åkte vi till Homrevet. Där blev det bad i vågorna, så härligt. Det var 26 grader i luften och 22,8 grader i vattnet. Efter doppet blev det en tupplur innan vi åkte vidare till Byxelkrok.

När vi kom till Byxelkrok kollade vi om det fanns något ledigt bord där Victor jobbar och det fanns det. Hjälp vad mycket folk som ville äta. Victor och Torun hade fullt upp och det var väldigt varmt i restaurangen.

Mats åt fish and chips och jag tog en pizza med ett glas cava till.

Efter middagen gick vi till stranden för dagens sista dopp. Det var jätteskönt. Det var 26 grader i luften och 20,8 grader i vattnet.

Jag lyckades övertala Mats att stanna kvar och se solnedgången. Vilken besvikelse för när jag äntligen lyckats övertala Mats så var det en disigt kväll och solen gick ned bland molnen. Så himla typiskt.

Därefter bar det hemåt. Vilken härlig dag vi haft. 💜 Nu har vi kommit hem och jag ska gå och lägga mig efter denna dag som blev bra trots att jag kände mig lite gnällig i morse.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer