Jag,  Sjukskriven/Arbete

Blandad kompott

Mitt besök hos osteopaten gick bra. Hon tyckte att jag kunde börja lite lätt med att springa, gå omvartannat om tre dagar så jag inte börjar för hårt. Osteopaten tryckte på olika punkter och sträckte på min nacke. Det kändes bra efter.

Sedan var Samina och jag på stan och fixade lite presenter. Vi hittade presenter ganska fort och vi köpte med oss lunch hem eftersom Mats jobbade hemma. Det blev en liten smörgåstårta.

Efter lunchen sov jag en stund innan jag pratade med arbetsterapeuten Monica på arbetsförmedlingen. Vi pratade om hjälpmedel som dator, eller Ipad och ljutna öronproppar. Jag lovade kolla upp de ljutna öronproppar jag har om jag bara kan köpa nya dämpningar att sätta i de jag har. Skulle återkomma i veckan till Monica.

Vid 17.00 var det dags för att träffa Karin och Madeleine. Mats och Karin sprang och jag gick med Madeleine. Ikväll valde vi Svinö och det blev ett trevlig promenad med bra samtal Madeleine när vi gick. Det är alltid lika roligt att träffas och prata om allt möjligt.

Sedan blev det såklart ett dopp och det var 7 grader i luften och 8,8 grader i vattnet. Väldigt skönt så jag simmade runt en kort stund och Karin är den som ligger i längst.

När vi gick tillbaka till bilen haglade det så vi hade tur att vi hann bada innan. Det är alltid så kul att träffa Karin och Madeleine, både Mats och jag ser framemot dessa kvällar.

Ikväll har vi bara slappat och snart är det sängen. Hoppas ni haft en bra dag 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *