Blåsigt och solnedgång 🌞

Idag blev det sovmorgon för både mig och Mats. Vi gick upp vid niotiden och det är nog längesedan vi sov så länge.

Efter frukosten åkte jag och Victor och handlade. Jag skulle fixa korv till utflykten i eftermiddag och medans vi var och handlade bytte Mats till vinterdäck.

Sedan hann jag vila för jag var ganska trött sen gårdagen och det var nästan jag ångrade att jag bestämt en utflykt tillsammans med Linda och Christian. Linda och jag hade planerat utan att männen visste om något.

Vid klockan ett hade jag packat, ved och det som behövdes för vår lilla utomhusvistelse. Jag ställde in GPSn på Strandnära och ca 30 minuter senare var vi framme och Linda och Christian stod där och väntade på oss. Christian blev överraskad över att se oss och Mats sa att han hade gissat sig till vad och med vilka vi skulle träffa.

Vi gick ner vi Stora Frögården och gick utmed vattnet för att leta grillplats. Det blåste ganska rejält. Det låg en grillplats nästan vid stora frögården fast vi hoppades att vi skulle hitta en längre fram och som låg lite närmare vattnet. Sådan tur hade vi inte utan gick tillbaka efter att ha gått ca 1 km söderut utmed vattnet.

Det tog ett tag innan vi fick till en brasa för det blåste så mycket fast till slut gick det. 😊

Medans vi väntade på glöden fikade vi på lussekatter och pepparkakor 👍🏾

Sedan började jag och Linda grilla trots att det fortfarande brann. Jag är alltid den som börjar innan det har blivit perfekt glöd.

Under tiden vi grillade gick solen ner och det är så magiskt och vackert med solen som sjunker ner i vattnet 😍

Det blev en härlig utflykt tillsammans trots att det blåste väldigt mycket.

När vi kom hem tittade vi på en julfilm och jag bara behövde vila igen. Nu är jag trött så jag kommer att lägga mig tidigt ikväll.

KRAM SUSANN

💜💜💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.