Chock och bad

Idag har Samina och jag varit på stan och ätit lunch på Thai silk. Det var gott som vanligt och jag blev proppmätt. Det var längesedan jag åt där och de hade ordnat borden väldigt bra med mycket avstånd.

Efter lunchen gick vi en liten kortis på Hansa och Samina hittade en klänning på rean som hon köpte.

Idag fick jag nästan en chock när jag fick reda på att en före detta kollega hade gått bort efter en kort tids sjukdom. Jag har jobbat tillsammans med henne och jag blev lite ledsen över det för när vi stötte på varandra för ett halvår sedan pratade vi om att vi skulle ses när pandemin var över. Det känns så sorgligt att vi inte hann träffas och prata en massa minnen. Mina barn hade henne som pedagog när de gick på förskolan och jag hade förmånen att arbeta tillsammans med henne. Hon var en sån levnadsglad och positiv person som spred glädje omkring sig både bland barnen och kollegorna. Hon kommer att saknas för många. Det var alldeles för tidigt att lämna, hon var född -64. Så mitt hjärta är lite ledset idag. ❤

Vid femtiden badade jag och Annika vid Kallbadhuset och det blev faktiskt en fin kväll trots att det regnade och nästan snöade i eftermiddag. Det var 5 grader i luften och 6,8 grader i vattnet så det blev sån där härlig känsla efteråt. Sedan satt vi och tittade ut över vattnet och Kalmar slott och drack varm choklad och blåbärssoppa.

När jag kom hem efter badet hade Mats lagat middag och sedan efter middagen åkte vi över till Öland för att gratta Alida som fyller år idag. Vi hade köpt ett målarset med akryllfärger och det blev hon glad för. Tydligen hade hon önskat sig målarsaker, inget vi visste något om. Kul att det blev en bra present.

Sen ikväll har vi bara slappat framför Mästerkocken och vilken spännande final. Jag trodde Aiyla skulle vinna fast Christin var också duktig.

Nu är det snart dags för sängen, måste ju vara utvilad inför Annikas och min utflykt imorgon.

Godnatt, kram Susann

6 kommentarer

  1. Alldeles för tidigt att lämna vår jord 💕
    Båda var duktiga, synd om den som kommer tvåa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.