Jag,  Sjukskriven/Arbete

Dags att vända tillbaka…

Godmorgon alla bloggvänner 💜

Klockan är tio i sju och det är onsdagen den 5 augusti 2020. Mitt mål är nu att vända tillbaka till gamla jobbrutiner. Mats har precis åkt till jobbet, första dagen efter semester.

Jag börjar inte förrän nästa vecka fast tänker att jag behöver vänja min kropp att vakna lite tidigare så därför valde jag att blogga nu direkt på morgonen istället för att somna om. 😊 Det tycker jag var smart…

Utomhus är det molnigt och luften känns kyligt. Temperaturen är nere på 9 grader och det känns som lite höst i luften. Jag hoppas att värmen kommer under dagen så vi får bibehålla sommarkänslan lite längre, ända in i september 🌞😊

Idag kommer Jimmy och ska hjälpa oss för igår blev inställt då han sträckt ryggen och behövde vila. Vi hoppas han är bättre i dag, annar så blir det gjort en annan dag.

Jag har inga planer idag utan kommer fortsätta med mitt föra över filmer projektet. Jag har även lovat Samina och Samuel att vi ska gör egna raviolis till lunch och sedan ska jag bara komma på vad vi ska äta ikväll.

3 kommentarer