Det bidde ingen löpning.

Efter Centrumskolan åkte jag till Maxi och sedan fixade jag en julklapp. På parkeringen messade jag Mats och frågade hur länge han skull jobba idag. Då var han nästan färdig så jag kunde svänga förbi Topasen och hämta upp honom. Han hade varit där och haft ett medarbetarsamtal. Så då slapp han ta bussen hem. Imorgon är det jag som får ta bussen till jobbet och hem om Mats inte kan börja när jag börjar. Vi får se om han kan börja med att jobba hemifrån så vi kan samåka och då behöver jag bara åka buss hem.

När vi kom hem var jag trött och somnade i soffan och blev riktigt seg. Jag skippade att springa ikväll fast Mats gav sig iväg på en runda i mörkret, ca 9 km. När Mats sprang gjorde jag kassler och broccolipaj som vi ska ha i fjällen. Det var skönt att få den gjord, nu är det bara resterande måltider kvar att göra.

Jag känner mig ganska trött och lite energilös fast jag antar att det har med jobbet att göra. Det har varit ganska intensivt för mig då jag har haft en del lektioner själv. Annars brukar jag mest stötta upp på de flesta lektioner. Ikväll har jag inte gjort något mer utan bara vilat och slötittat på en serie. Vad har ni gjort idag?

Kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *