Det kryper närmare…

Just nu känns det som om corona är det enda som händer. I Kalmar län ökar smittspridningen radikalt. Idag fick vi reda på att all personal ska testas, så jag har beställt ett test imorgon. Det som jag hade hoppats slippa göra… Nu kryper corona närmare en själv. Vi kommer att ha fjärrundervisning från och med imorgon och en vecka framåt. Det innebär att jag inte kommer ha så mycket att göra. Jag ser inte fram emot testet fast det är bara att bita ihop. Vi på skolan ingår i utökad testning eftersom en kollega troligen har corona. Jag har inga symptom ännu så jag håller tummarna att jag inte får några heller.

Imorgon em har vi bestämt träff med Linda och Christian. Vi kommer träffas som planerat utomhus på Stensö och grilla. Christian och Linda har snabbtestkit som vi tänker göra innan vi umgås och med det testet får vi veta efter ca 15 min om någon utav oss har Corona. Visar testen negativt kommer vi att umgås. 😊 Annars blir det en valborg hemma med Mats. Det är verkligen konstiga tider.

Idag har jag inte gjort något speciellt, sovit som vanligt. Ikväll blev det Wahlgrens på tv och nu är det sängen för mig.

Hoppas ni haft en bra torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Tycker det har varit närma länge, numera pratar de bara om de som haft det, gäller att hålla sig i skinnet och vara försiktig
    Sov gott 🌝

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.