Det ser lovande ut

Jag vaknade tidigt och har legat i sängen och läst på lite olika sociala medier. det kan tänkas att jag lämnat lite avtryck här och där. 😊 Klockan sju bestämde jag mig för att stiga upp och det ser ut som det blir en lovande dag. Solen skiner och termometern visar på 12 grader, redan så här tidigt på morgonen. Kan det vara så att väderprognosen stämmer och att värman är på intågande? Ja, det vill jag tro och genast känns allt mycket lättare.

Klockan 8.20 ska vi ha digitalt möte, alla lärare och lärarassistenter på Centrumskolan för att kolla även dagens schema och de andra resterande dagar för den här kortveckan. Märit rektorn bestämde att vi skulle köra på distans även den här veckan och det tycker jag var klokt för nu har vi nog klarat oss från smittan vi som inte visat positivt. För på onsdag är det 14 dagar seden kollegan gick hem som troligen smittade de andra två av kollegorna.

Idag blir det säkert någon lektion som jag behöver hjälpa till med och sedan ska jag bara ta det lugnt och småpula lite här hemma. Låta tvättmaskinen jobba och jag har några växter som behöver planteras om.

Jag önskar alla en härlig vecka, kram Susann 💜

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.