Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Dimmig morgon 🌞 hinderbana 🌞 spelkväll 🌞

När vi åkte till slingan i morse var det rejäl dimma. Det gick bara att se någon meter framför bilen.

Dimman lättade medans vi sprang. Idag var det bara Malin, Mats och jag som sprang och Marie gick. Efter våra två varv var det bad som gällde. Det var runt 17 grader i luften och 16,9 i vattnet. Det var väldigt låg vattennivå, fast skönt i vattnet.

Sedan var det bara Mats och jag som åt frukost I solen som ville titta fram bland molndiset.

Efter frukosten åkte vi hem och duschade för att sedan åka in till Kalmarsundsparken där det var en hinderbanstävling. En kollega till mig skulle göra banan så då ville jag se hans prestation. Han var hur grym som helst och klarade hindren med elegans.

Efter att vi tittat färdigt i Kalmarsundsparken åkte vi till maxi och systembolaget för lite påfyllning. Sedan åkte vi hem för jag behövde sova för ikväll skulle vi ha spelkväll hos Marie och Jimmy. Både Mats och jag somnade gott i soffan.

Vi åt middag innan vi gick till Sandströms och när vi kom dit fick vi en drink/sushi som var gjord på ananasbacardi och frusna jordgubbar. Väldigt god drink. 👍🏾😊

Vi satt först utomhus på deras altan och spelade både the mind och mer eller mindre. Sedan när myggen blev för ettriga gick vi in och spelade carcassonne och åt massa gott.

Det var inte min kväll ikväll för det gick urdåligt. Vet inte om det någonsin gått så dåligt och jag blev tråkigt gnällig, stackars de andra. Jag hoppas på en revanschkväll snart igen.

Nu ligger jag i sängen och ska sova och har sammanfattat den här dagen i min blogg som vanligt. Det har varit en bra lördag även om vi inte planerat i förväg.

Godnatt och sov gott, kram Susann 💜