Efterlängtad som vanligt

Godmorgon här i från Lindsdal!

Nu har dagen som alltid är så efterlängtad kommen. Tänka att jag kan bli så glad i sinnet över att det är fredag och starten på helgen. Nu känns det att jag längtar efter lite julledighet och eftersom jag arbetstränar på en skola så får jag ju automatiskt ”jullov”, hur fantasktiskt är inte det?

Idag är det elevens val igen de sista lektionerna och även idag ska en bil städas utav en elev som älskar att städa bilar. Turen har kommit till att städa Mats bil så idag har vi bytt bilar och Mats kom ihåg att ta rätt bil när han åkte i morse. Jag får se om jag har glömt hur en kör, för jag har en automatare och det var längesedan jag körde Volvon.

Vi inleder helgen med besök hos Linda och Christian för att spela kort och äta gott. Det ska bli kul att träffas och imorgon em/kväll kommer Annika för att spela spel och prata en massa skit. De här tillhör vår Coronafamilj, liksom Malin och Urban. Samtidigt är det svårt att veta hur en ska göra i dessa tider. Jag tror ändå att en får göra det som känns rätt för en själv och såklart med ansvar och sunt förnuft, och vad ens samvete tillåter. Dessa personer är de vi har träffat hela tiden under den här pandemin och många gånger utomhus.

Idag är det regnigt och grått som vanligt och utomhustemperaturen ligger på 3 grader. Jag hoppas att det inte regnar i eftermiddag då det är elelvens val för isf måste vi vara i garaget som förra fredagen och det är ganska trångt.

I min julkalender idag uppmanar jag till att skriva fem positiva saker om dig själv. Här kommer mina fem saker:

Positiv, Givmild, Inkluderande, Omtänksam och Prestigelös.

Bild tagen på Öland den 3:e augusti 2020

Jag önskar er en härlig fredag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.