Arbete/sjukskrivning,  Jag

En bra mĂ„ndag 🌞

Helgerna gĂ„r superfort och nu Ă€r mĂ„ndagen ocksĂ„ slut. Idag har det varit en bra dag pĂ„ Centrumskolan. Hemkunskapslektionen gick bra och vi pratade budget. De lagade bondomelett fast det var inget som eleverna tyckte var gott. Min icabestĂ€llning till Centrumskolan kom i eftermiddag och nĂ€r jag plockade in varorna mĂ€rkte jag att jag nog bestĂ€llt för lite frukt. đŸ˜± Vi fĂ„r se om frukten tar slut fort eller om den rĂ€cker denna veckan. Vi har haft ganska mĂ„nga Ă€ppel över frĂ„n föregĂ„ende veckor sĂ„ dĂ€rför minskade jag antalet med fem den hĂ€r gĂ„ngen. Det kanske inte var sĂ„ smart gjort.

IkvÀll blev det bad tillsammans med MÀrit och Annika. Vi brukar Äka till Kalmar kallbadhus eftersom jag har nyckel dit. Vem som helst kan skaffa en nyckel dit, kostar bara 150 kronor och sedan har en nyckeln livet ut. Det tycker jag Àr en bra investering. Det var ganska mulet fast lagom till nÀr vi Äkte hemÄt kom solen fram. Fast det var ÀndÄ skönt att bada för det Àr fortfarande varmt i vattnet. Det var 17,3 grader i vattnet och i luften var det 16 grader.

SjÀlvklart blir det en hoppbild, det Àr ju typ mitt signum nu nÀr jag badar.

Nu ikvÀll gjorde jag omelett nÀr jag kom hem för Mats hade redan Àtit gröt eftersom han har rep med MÄnkören. IkvÀll Àr det bara slappa framför tvn för mig och sedan ska jag gÄ och lÀgga mig tidigt.

Jag hoppas att er vecka har börjat bra, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *