En bra start och avslut på denna dag 😊

Idag när jag vaknade fick jag en sån lust att börja dagen med ett dopp. Jag tänkte åka till Norrliden för där finns en dusch som jag tänkte använda innan jag åkte till Centrumskolan. När jag packade märkte jag att vattentermometern var bort och då trodde jag att jag glömde den vid bryggan när vi badade i tisdagskväll. Attans…

Jag packade frukost och badväskan och åkte istället till Långviken där vi var i tisdags för jag hoppades att min termometer var kvar. Jag hade tur för det var den så nu är jag glad igen.

Jag valde an annan brygga än i tisdags, för jag ville se ut mot Öland. Det var en vacker morgon och solen sken. Det var 13 grader i luften och i vattnet var det 15,9 grader. Nu börjar vattentemperaturen sjunka, längtar tills det blir runt 10 grader för då får en sån där härlig uppfriskande känsla i hela kroppen.

Sedan satt jag på bryggan i solen och åt min frukost. Jag hade gjort varm choklad så det värmde gott. Det var en härlig stund innan det var dags för mig att åka till Centrumskolan. Jag fick verkligen energi utav mitt dopp och frukoststunden på bryggan. Jag har verkligen blivit bättre på att ge mig själv kärlek.

På centrumskolan har jag haft lite engelska och fysisk aktivitet. På fysiska aktiviteten gick vi till Fredriksskans där eleverna kunde springa av sig.

När jag kom hem var jag trött och somnade som vanligt i soffan. Jag hörde när Mats kom hem runt 16.15 fast jag fortsatte sova tills mitt alarm ringde klockan 17.00, så vi får se om jag sabbade nattsömnen. Jag var seg fast bytte om till träningskläder för jag skulle träna med Sweden runners klockan 18.00. Jag fick ett infall och packade även med min badväska ifall jag fick lust att ta ett dopp efter träningen.

Ikväll var det det dags för backintervaller igen och eftersom jag fick ont i mitt knä och höft förra gången tog jag det ganska lugnt. Efter tjugo minuters backintervaller körde vi styrkeövningar som situps, armhävningar, knäböj och planka. Jag tyckte timmen gick ganska fort ändå. Sedan skulle några åka och bada så då hängde jag på. Det ångrar jag inte för det var en jättefin kväll. De skulle bada vid Jutnabben, och där har jag aldrig badat. Kul att bada vid ett nytt ställe. Det var 16 grader i luften och 17,8 grader i vattnet så det var inte kallt.

Nu sitter jag i soffan och har duschat och ätit och ska bara chilla innan det är dags för att sova. Idag blev det en bra dag där jag startar med ett dopp och avslutar dagen med ett dopp. En ångrar aldrig ett dopp!! 💜

6 kommentarer

  1. Håller verkligen med. Ångrar aldrig ett dopp, eller ett träningspass för den delen 🏊‍♀️👍☀️ Kram 🤗

      1. Fortfarande kvar längs Vättern. Idag blir det besök hos släktingar och i eftermiddag 20-årsfest. Kram 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *