En bra start på veckan

När klockan ringde 6.30 i morse var jag ganska trött och frågade mig själv varför jag hade bestämt så tidigt med Marielle. Jag kom upp och bryggde kaffe, packade frukost och badväska. Mariellle och jag hade bestämt att jag skulle vara hos henne 7.30, vilket jag även var. Jag svängde inom macken och köpte frallor till oss.

Jag hämtade upp Marielle och sedan åkte vi till Kolboda havsbad. Marielle hade Frank, deras hund med sig och vi började med en promenad till Ottahagen och vände sedan tillbaka till badplatsen. När vi kom till badplatsen hoppade vi i vattnet och det var verkligen en härligt fin morgon. Det var ca 21 grader i luften och i vattnet var det 22,8 grader.

Sedan blev det frukost i solen och det var verkligen en helt underbar morgon.

Sedan när det var dags att packa ihop alla sakerna så bara stelnar jag till för då kommer jag på vad jag har gjort med bilnyckeln. Jag har hoppat ner med den i vattnet för jag hade den i BHn och glömde ta ur den när det var dags för bad. 😱😱

Som tur var så såg vi nyckeln på botten och Marielle hoppade i för att ta upp nyckeln. Vi blev lite oroliga att vi inte skulle kunna öppna bilen och starta den. Fast det var inga problem alls och nu ligger nyckeln på tork.

Det blev en bra morgon och som tur väl ett bra slut som annars hade kunnat sluta annorlunda.

När jag kom hem från Marielle har jag bara vilat och tänker inte göra så mycket idag.

Jag hoppas ni har en bra måndag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.