Arbete/sjukskrivning,  Jag

En disig torsdag.

Godmorgon alla fina.

Här har jag startat upp dagen och utomhus är det 9 grader och disigt. Klockan är kvart i åtta och jag kände att jag ville gå upp lite tidigare för jag var mer utvilad idag än vad jag brukar vara på morgonen. Jag tänker att jag ska hinna plocka och städa lite innan jag åker till Centrumskolan. Eftersom vi inte var hemma i går kväll så hanns inte städningen med. Vi behöver göra göra i ordning inför fredagen då både S och Victor kommer hem. Gästrummen ska bäddas och golven moppas så det är fint när de kommer hem.

Jag ville bara in en snabbis här innan. Timmarna kommer säkerligen gå fort på Centrumskolan och sedan i eftermiddag ska jag först vila för att sedan fortsätta med städningen. Mats måste jobba sent ikväll, han går in och stänger en avdelning då de saknar personal.

Idag får jag köra Volvo för min bil ställde vi ju vid verkstaden efter viltolyckan igår kväll. Mats han skulle fixa med försäkringsbolaget och verkstaden idag så jag slipper. Tur att vi kan låna Victors bil som vi hämtade igår, den får Mats använda idag.

Nu ska jag ta tag i att plocka och fixa, hinner nog bädda sängarna innan det är dags att ge sig av.

Jag önskar er en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *