En fantastisk lördag

I morse var det en sån fin morgon, 2 grader i luften och solsken. Det kunde ju inte bli en bättre morgon med tanke på att vi skulle få besök av Andreas från Kalmar läns tidning när vi skulle springa och bada. Vi samlades 7 glada vänner som vi brukar på Kouddens parkering och även Andreas.

Alla sprang utom jag pga min höft och medans de övriga sprang sina två varv gick jag en bit tillsammans med Andreas då han ställde en massa frågor till mig. Jag berättade så gott jag kunde om den här löpgruppen och om mitt åretruntbadande, hur gruppen kommit till och så vidare. Jag visade även en plats där han kunde ta lite bilder och när gänget kom förbi hängde jag på en bit för syns skull för att kunna vara med på bild.

Andreas hade fått ett tips från en vän att vi brukade bada varje lördagsmorgon och därför hade tagit kontakt med mig eftersom jag hade lagt ut bilder på oss i en facebooksgrupp. Han hade googlat mig och även hittat till min blogg så han hade lite bakgrundsinformation om mig, han hade helt enkelt gjort sin research.

När alla hade sprungit sina varv pratade Andreas med de andra och frågade dem en massa saker. Jag hoppas det kommer bli ett reportage om gruppen, jag är ju egentligen inte den personen som vill vara i centrum. På bryggan blev det också lite bilder tagna på oss när vi hoppar i vattnet.

Det var som sagt var en ljuvlig morgon med solen som sken på oss så vi hoppas vi ser bra ut i tidningen. Reportaget skulle komma på torsdag, 😊

När vi kom hem blev det som vanligt frukost framför tvn, så skönt med långfrukost. Dagen har gått i sakta mak för jag har känt mig trött och har även sovit en stund i eftermiddag. Mats fick stå för städningen eftersom min energi kändes låg.

Nu är vi precis hemkomna från Malin och Urban. Vi fick god middag, lasagne och till efterrätt gino så vi blev supermätta.

Ikväll har vi bokat boende vid Hundfjället, en stuga för 6 personer för det var de stugorna som hade en egen bastu och inte en gemensam. Vi är väldigt taggade inför denna resa som verkligen känns som ett roligt inslag i våra liv som har varit på paus ett tag med tanke på Covid-19. Vi har planerat våra luncher och middagar och vem som gör vad. Det är så lätt och smidigt för vi känner varandra innan och utan. Det enda som vi inte har bestämt när vi ska åka på torsdag, vilken tid det blir. Vi får se.

Vi hann även spela ett spel, på spåret. Det var ett trevligt och lättsamt spel. Tyvärr vann inte Malin och jag fast till nästa gång slår vi dem.

Vi lämnade kvar vår bil och fick en skön promenad hem på 2,5 kilometer.

Nu ska jag sova, godnatt

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.