En fixardag

Godmorgon alla fina bloggvänner. Här har jag startat upp den här morgonen, sitter framför tv-nyheterna och läser bloggar och skriver här i min egen blogg. Idag blir det inte Centrumskolan eftersom skolan har distansundervisning från och med idag tills det blir jullov. Eftersom jag bara arbetstränar på Centrumskolan så kan jag inte göra något och då blev jag ”ledig”. Jag blev inte så ledsen för det för nu kan jag fokusera på vad jag behöver göra innan det blir jul här hemma.

Idag ska jag åka in till stan och jag hoppas att det inte är så många ute nu på förmiddagen utan hoppas att de flesta fortfarande jobbar. Jag har lite julklappar kvar så jag hoppas kunna fixa de flesta i dag. Jag ska även sätta en pepparkaksdeg så det blir ett traditionellt pepparkakshusbygge i veckan och även vanliga pepparkakor. Jag ska nog även baka lite fler lussekatter för det är alltid gott att fika på till glöggen.

pepparkakshuset 2019

I eftermiddag mellan 15.00-16.00, ska jag ha skypemöte, ett uppfäljningsmöte med försäkringskassa, arbetsförmedling och läkare. Vi får se vad som beslutas på detta möte. Konstigt nog är jag ganska lugn inför detta möte, annars brukar jag må lite sämre och bli lite orolig över min framtid. Nu fokuserar jag bara på här och nu, vilket jag har blivit ganska bra på att göra.

Klockan 16.15 idag ska vi hämta Annika för att springa ett snabbt varv i Norrliden. Någon gång kanske jag kan bli snabbare i min löpning även om det inte är det primära för mig. Jag är bara så nöjd över att jag kommer ut och att vi håller våra träningsrutiner, Mats och jag.

Ikväll ska Mats har en digitalträff med sina teatervänner så då blir det väl lite tv för mig.

Nu önskar jag alla en härlig tisdag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.