En härlig dag i Malmö 💜

Idag vaknade jag först runt halv sju och sedan somnade jag faktiskt om. Jag har sovit hos Samina i natt och delat säng med henne. Vi har slagits lite om platsen för hon och jag är vana vid att ha 75 % utav sängen i vanliga fall.

Runt halv nio steg vi upp och åt frukost innan det var dags att åka till Emporia. Det var första gången för Annika att besöka Emporia. Jag har shoppat jeans och två t-shirtsliknande tröjor på Esprite, tyckte jag gjorde ett bra kap. Samina hittade en klänning på rean som hon handlade.

När det var dags för lunch anslöt Rasmus och Tova och vi åt sushi på Emporia, Woso. Malmö levererar alltid när det gäller sushi.

När vi var nöjda med vårt shoppande åkte vi till Ribban för Annika och jag var ju tvungna att bada nu när vi var i Malmö. Som tur var så var det uppehåll även om prognosen visade regn. Det blåste och var ca 18 grader i luften. I vattnet var det varmare än vad vi trodde, 20,4 grader. Det var ett härligt dopp och båda var nöjda efteråt.

Efter badet åkte vi hem och jag var tvungen att vila så medans jag halvsov pusslade Samina och Annika.

Vid femtiden åkte vi in till stan igen och vi hade tur och hittade en parkeringsplats vid stortorget. Vi hade bokat på restaurangen Green chili till klockan 18.00. Innan restaurangbesöket gick vi in i St Petri kyrkan, jag älskar att besöka kyrkorummet. Det var en vacker kyrka med en utställning med frälsarkransens färger. vi tände även varsitt ljus.

Vi hann även en snabbis in på Åhlens fast det var mest för att vi hade tid över innan restaurangen och att det började att regna ganska mycket. Rasmus och Tova kom till restaurangen och åt tillsammans med oss, så mysigt att även se dem också nu när vi är i Malmö.

Green Chili är en indisk restaurang och det var väldigt gott, kan verkligen rekommendera den restaurangen om ni gillar indisk mat.

Efter maten sa vi hejdå till Rasmus och Tova och åkte hem till Samina igen Det blir lite chill ikväll, pussla och kanske hinner vi spela något spel innan John Blund kommer på besök.

Det har varit en bra dag i Malmö, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *