En härlig söndag

Dagen började såklart att vi åkte till gymmet, ett helt tomt gym. Det var bara till att välja vad som helst. Sedan kom det lite fler, ett tecken på att våren är här och kanske att coronaviruset härjar. Det är en härlig start på dagen och jag är så nöjd över att vi tränar för att må bra och bli äldre.

När vi kom hem åt vi frukost och sedan fortsatte vi att städa för vi behövde torka golven. Jag satte igång en bulldeg för Malin och Urban skulle komma och fika en liten stund efter elva. Vi skulle diskutera hur vi tänker kring vår inplanerade resa till Cypern i slutet av maj. Vi bestämde att vi avvaktar och ser vad UD bestämmer efter den 14 april och hur länge det gäller det de bestämmer.

När Malin och Urban hade åkt åkte vi tll Skälby för jag ville gå där jag är och tränar med löpargruppen. När jag tränar är det så mörkt och nu ville jag se vart jag befinner mig när det är ljust. Vi gick en promenad på nästan 3,60 km i solskenet så det var skönt.

När vi kom hem hade det blivit så varmt i vårt uterum så jag kunde lägga mig i soffan och läsa medans Mats grillade korv. Sedan åt vi i uterummet och tittade på film.

Mats tog en bild på sin mat

Det har varit en lugn och skön söndag av blandad kompott. Nu är jag redo för en jobbvecka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *