En lång väntan

idag har vi bara väntat på att få ett besked angående Mats Covidtest. Vi fick vänta ända till klockan var 19.15 innan vi kunde glädjas åt att det var negativt. Visst trodde vi det fast en kan ju inte vara hundra på det. Mats har varit väldigt hostig idag och blir fort trött när han gör någonting. Han har mest legat i soffan och vilat. Det är inte ofta Mats är sjuk så det är ovant att han ligger i soffan en hel dag utan att göra någonting.

Vi var ju egentligen bortbjudna imorgon kväll fast har fått tacka nej pga att Mats är hostig och krasslig. Det får bli en annan gång.

Jag har tvättat hela dagen och vikt in det som ska in i garderoberna igen. Det tar sin lilla tid att köra alla maskiner tvätt och imorgon ska jag fortsätta att stryka det som behöver strykas.

Vi har även varit en tur till återvinningen för att kasta allt julpapper och kartonger som inte hanns med innan vi åkte till fjällen.

Jag är lite fantasilös för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Ibland blir det bara idétorka.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer

    1. Ja helt utan fantasi blir jag ofta och är det för tomt i fantasirummet så hoppar jag över en dag eller två. Alltså med att skriva inlägg.

      1. Ja, ibland kanske det är bättre att hoppa över skrivandet. Jag vet inte för samtidigt är det kul att jag skrivit något varje dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *