Uncategorized

En ljuvlig morgon 🌞 Våxtorp 😊 fick träffa barnen 💜

Det blev en väldigt vacker morgon när vi sprang. Idag var det bara jag, Mats och Annika. Det blev bara ett varv för jag hade lite ont i knät och sedan skulle både Mats och jag iväg.

När vi kom hem efter badet gjorde jag mig iordning snabbt och sedan packade V och jag ut i bilen för att åka till pappa som bor I Våxtorp. Mats har körde denna helg så då passade vi på att åka till pappa. När vi kom till pappa hade de andra barnen kommit från Malmö. Rasmus bil hade hunnit bli lagad så de åkte i hans och Tovas bil. S och William var också med. När vi kom fram så åkte vi direkt till Laholm för att äta lunch. Det var inte så mycket öppet så det fick bli Laholms thairestaurang. Pappa bjöd och alla var nöjda, inte det allra godaste vi ätit fast ändå helt ok.

Efter att vi ätit åkte vi tillbaka hem till pappa och fikade på kaffe och bullar. Vid fyratiden åkte barnen från Malmö hem. Det var en trevlig eftermiddag och kul att träffa alla.

Nu sitter jag och V själva i pappas lägenhet för pappa och en väninna skulle på kalkonmiddag ikväll i bygdegården. De lär nog inte vara borta så länge.

Vi ska se om vi hittar någon film att se på nu medans vi väntar. V har varit och köpt lite plock som vi mumsar på.

Jag önskar er en fortsatt fin kväll, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *