En ljuvlig morgon 🌞 VĂ„xtorp 😊 fick trĂ€ffa barnen 💜

Det blev en vÀldigt vacker morgon nÀr vi sprang. Idag var det bara jag, Mats och Annika. Det blev bara ett varv för jag hade lite ont i knÀt och sedan skulle bÄde Mats och jag ivÀg.

NÀr vi kom hem efter badet gjorde jag mig iordning snabbt och sedan packade V och jag ut i bilen för att Äka till pappa som bor I VÄxtorp. Mats har körde denna helg sÄ dÄ passade vi pÄ att Äka till pappa. NÀr vi kom till pappa hade de andra barnen kommit frÄn Malmö. Rasmus bil hade hunnit bli lagad sÄ de Äkte i hans och Tovas bil. S och William var ocksÄ med. NÀr vi kom fram sÄ Äkte vi direkt till Laholm för att Àta lunch. Det var inte sÄ mycket öppet sÄ det fick bli Laholms thairestaurang. Pappa bjöd och alla var nöjda, inte det allra godaste vi Àtit fast ÀndÄ helt ok.

Efter att vi Àtit Äkte vi tillbaka hem till pappa och fikade pÄ kaffe och bullar. Vid fyratiden Äkte barnen frÄn Malmö hem. Det var en trevlig eftermiddag och kul att trÀffa alla.

Nu sitter jag och V sjÀlva i pappas lÀgenhet för pappa och en vÀninna skulle pÄ kalkonmiddag ikvÀll i bygdegÄrden. De lÀr nog inte vara borta sÄ lÀnge.

Vi ska se om vi hittar nÄgon film att se pÄ nu medans vi vÀntar. V har varit och köpt lite plock som vi mumsar pÄ.

Jag önskar er en fortsatt fin kvĂ€ll, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Att Àta ute har blivit mycket sÀmre tycker jag, synd nÀr man bjuder dÄ vill man det ska vara pÄ topp..
    Laholm Àr vÀldigt mysigt

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.