En lördag tillsammans med Malin och Urban 💜

VÄr lördag började pÄ allra bÀsta sÀtt med löpning och bad. Idag var det bara jag, Mats, Malin och Urban som sprang i solskenet. Det var 7 grader vid halvÄtta fast temperaturen steg fort sÄ nÀr vi hade sprungit fÀrdigt var det 12 grader i luften. Alla badade i det sköna vattnet som hade sjunkit till 15.9 grader. Vattnet kÀndes inte sÄ kallt Ànnu, fÄr se vad temperaturen Àr nere i nÀsta vecka.

Efter det hĂ€rliga badet sĂ„ dukade vi upp frukost i solen och jag hade med mig juicen frĂ„n Smartson som jag fĂ„tt testa. Alla smakade och var överens om att det var en god apelsinjuice. Jag gillade att det var fruktkött i och Urban gillade att den inte kĂ€ndes sĂ„ stark som apelsinjuice ibland kan vara. Det bĂ€sta var att den inte kĂ€ndes sĂ„ söt utan lagom söt, sĂ„ dĂ„ upplevdes drycken mer nyttig Ă€n andra juicer. Jag skulle klart kunna köpa den hĂ€r sortens juice. 👍 Malin som nĂ€stan aldrig dricker juice tyckte att den var god, vilket Ă€r ett bra betyg. 😊

#smartson #tropicanaorangejuice

Efter frukosten Äkte vi hem och gjorde oss i ordning för att Äka till skogen tillsammans. Vi skulle prova vÄr svamplycka. Malin och Urban kom och hÀmtade oss och vi körde till svampskogen och precis dÀr vi parkerade bilen vÀxte det hur mycket lingon som helst sÄ jag var glad att jag hade tÀnkt innan och plockat med vÄr hink och bÀrplockare. Malin och jag kunde inte lÄta bli att plocka lingon och det kÀndes bra att bottnen pÄ hinken gömdes fort. Mats och Urban gick in i skogen och letade efter kantareller. Det var ganska torrt i skogen sÄ det var bara Mats som hittade nÄgra gula kantareller. Vi bestÀmde att vi skulle byta skog fast innan vi körde vidare behövde vi lite energipÄfyllnad i form av fika. Finns det nÄgot bÀttre Àn fika i naturen?

Efter fikat Ă„kte vi vidare för att leta efter svamp i en annan skog. Vi hade lite mer tur dĂ€r sĂ„ vi hittade faktiskt gula kantareller, trattkantareller och stolt fjĂ€llskivling. Det kommer att rĂ€cka till vĂ„r pastasĂ„s. 👍😊 Det vĂ€xte Ă€ven lite andra svampar som jag inte kan namnet pĂ„ sĂ„ de fick stĂ„ kvar i skogen.

Efter vÄr svamplycka i skogen Äkte vi hem för jag var tvungen att sova innan vi trÀffades ikvÀll eftersom jag inte hade fÄtt sÄ mycket sömn i natt dÄ jag drack kaffe efter lunchen pÄ jobbet. Jag hoppas jag kan sova i natt trots att jag drack kaffe i skogen idag. Jag somnade skönt i soffan nÀr vi kom hem och Àven Mats somnade. Det tar pÄ krafterna att vara utomhus.

Klockan kvart i sex körde vi inom Magneten och handlade lite chips innan vi Äkte bort till Malin och Urban. NÀr vi kom dit höll Ubbe pÄ att laga mat, pasta och svampsÄs pÄ de svampar som vi plockat idag. Vi hade med oss en flaska rött, Amaronevin som Mats fick nÀr han fyllde 50 Är av Amalia och hennes familj. Det var ett vÀldigt gott Amarone och inte alls sÄ tungt och sött som jag trodde att det skulle vara. Pastan och svampsÄsen blev jÀttegott och vi Ät med god aptit. Den matrÀtten kan jag Àta fler gÄnger.

Efter maten bubblade vi i deras spa. Det var varmt och skönt och mysigt. Vi satt dÀr en bra stund innan vi gick in och duschade. Sedan spelade vi gin rummy och Malin vann och jag förlorade.

Nu har vi kommit hem och klockan Àr efter midnatt, nÀrmare 01.00. Det har varit en helt underbar dag tillsammans med vÄra vÀnner. TÀnk att Malin och jag var 22 Är nÀr vi lÀrde kÀnna varandra och nu Àr vi 49. Vi har mÄnga roliga minnen tillsammans och fler ska vi skapa.

IkvÀll bokade vi Àven biljetter till Pernilla Wahlgren i januari 2022. FörestÀllningen Àr i Stockholm och Àntligen kunde vi boka Ubbes present som han fick nÀr han fyllde 50 Är förra Äret. Fast dÄ var tanken att vi skulle gÄ pÄ Scalarevyn fast nu var det svÄrt att fÄ biljetter till de datumen som vi ville sÄ dÀrför blev det Pernilla istÀllet. Det ska bli sÄ kul att komma ivÀg, och ha nÄgot att lÀnga till.

Nu ska jag sova och jag hoppas jag kan somna trots kaffet i skogen, godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *