Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En lugn hemmakväll

Jag valde bort att träna ikväll för jag kände att jag är alldeles för trött för att träna. Jag är nöjd över att jag kunde välja bort och inte bara körde på. Jag märker att det är svårt att ha en bra balans just nu. Det är så himla roligt att jobba och ju mer jag blir insatt i skolans värld desto mer vill jag kunna. Jag har försökt påminna mig idag att jag faktiskt fortfarande är sjukskriven på 50% av en anledning.

Det har varit en bra dag på jobbet fast vissa saker tar mer energi än andra. Imorgon är det fredag och så är denna veckan slut. Det går så fort.

När jag kom hem från jobbet idag var det raka vägen till soffan där jag somnade som en stock. Mats hade precis kommit hem från Oskarshamn så det blev vila för även honom. Vi sov nog en timme och sedan åkte vi till Maxi för att handla inför fredagskvällen. Imorgon kväll kommer familjen Sandströms och vi ska spela lite spel.

Ikväll har det fått bli en lugn kväll framför tvn och snart ska jag gå och lägga mig för jag behöver nog mer sömn känns det som.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för En lugn hemmakväll