En lugn kväll 🌞

Jag hann aldrig göra ett inlägg i morse. Jag kom på att jag inte hade delat hemkunskapsuppgiften med eleverna. Jag jobbade lite när jag hade stigit upp så det skulle vara klart tills jag hade den lektionen. Fast först låg jag kvar i sängen och surfade på telefonen, läste bloggar och lämnade lite avtryck.

Idag var det inte många elever kvar på skolan då många utav eleverna hade friluftsdag på Stensö. Resterande elever ska ha det imorgon. Hemkunskapslektionen gick bra och det blev potatismos och fisk med frasigt täcke.

När jag kom hem så blev det vila fast först satte jag igång en maskin tvätt. Det blev inget bad ikväll tillsammans med kollegorna för de var inte så sugna på att bada idag. Det blir bad nästa måndag istället.

Ikväll har jag inte gjort särskilt mycket för jag har känt mig lite hängig, haft feberkänsla fast ingen feber och frossa. Jag hoppas jag inte blir sjuk.

Jag har pratat med Rasmus, han skulle ut med några kompisar. Jag ska ringa till dottern också för nu känns det som det var ett tag sedan jag pratade med henne. Det är alltid kul att se hur det är med barnen.

Just nu är jag hemma själv för Mats är på rep med Månkören. Jag ska ta mig något varmt och drick och sen grotta ner mig under en filt, ringa till dottern och sen titta på någon serie.

Jag hoppas ni haft en bra måndag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *