En lugn kvĂ€ll 🌞

Jag hann aldrig göra ett inlÀgg i morse. Jag kom pÄ att jag inte hade delat hemkunskapsuppgiften med eleverna. Jag jobbade lite nÀr jag hade stigit upp sÄ det skulle vara klart tills jag hade den lektionen. Fast först lÄg jag kvar i sÀngen och surfade pÄ telefonen, lÀste bloggar och lÀmnade lite avtryck.

Idag var det inte mÄnga elever kvar pÄ skolan dÄ mÄnga utav eleverna hade friluftsdag pÄ Stensö. Resterande elever ska ha det imorgon. Hemkunskapslektionen gick bra och det blev potatismos och fisk med frasigt tÀcke.

NÀr jag kom hem sÄ blev det vila fast först satte jag igÄng en maskin tvÀtt. Det blev inget bad ikvÀll tillsammans med kollegorna för de var inte sÄ sugna pÄ att bada idag. Det blir bad nÀsta mÄndag istÀllet.

IkvÀll har jag inte gjort sÀrskilt mycket för jag har kÀnt mig lite hÀngig, haft feberkÀnsla fast ingen feber och frossa. Jag hoppas jag inte blir sjuk.

Jag har pratat med Rasmus, han skulle ut med nÄgra kompisar. Jag ska ringa till dottern ocksÄ för nu kÀnns det som det var ett tag sedan jag pratade med henne. Det Àr alltid kul att se hur det Àr med barnen.

Just nu Àr jag hemma sjÀlv för Mats Àr pÄ rep med MÄnkören. Jag ska ta mig nÄgot varmt och drick och sen grotta ner mig under en filt, ringa till dottern och sen titta pÄ nÄgon serie.

Jag hoppas ni haft en bra mĂ„ndag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *