En mysig lördag

Dagen började med löpning och solen tittade faktiskt fram bland molnen även om det var lite mörkare moln. Det blev ett varv, 2 kilometer för jag ville inte belasta min höft som hade gjort ont inatt. Innan vi åkte för att springa fixade vi frukost eftersom det såg ut till att bli en fin morgon.

Vi var fura stycken som sprang och sedan badade vi från den långa bryggan vid Norrlidsbadet. Kalmar Kommun har satt i badstegarna 😊 Det blev ett hopp i för Mats och mig.

Sedan åt vi frukost, mina nybakade frallor. Regnet hängde i luften och det kom lite stänk på oss när vi satt vid vattnet och åt. Trots att det regnade lite så var det mysigt. Det var 12 grader i luften och 13,3 grader i vattnet idag så det var väldigt skönt.

När vi kom hem fixade vi lite inför kvällen och jag hann även sova nån timme vilket var välbehövligt eftersom jag vaknade så tidigt idag.

Vid femtiden kom Annika och vi började med en drink. Sedan lagade vi mat på stekhällen, massa grönsaker och tofu blandat med ris. Nästan som Nasi goreng.

Maten blev väldigt god. 😊

Efter maten spelade vi spel, först 0-100 sedan carcassonne och sist ticket to ride. Vet ni vad det bästa var att jag vann alla spelen vilket nästan aldrig händer. Jag hade verkligen flyt ikväll.

Det har varit en väldigt trevlig lördag och nu är det sängen som hägrar 😊

Godnatt och sov så gott, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *