En olycka kommer sällan ensam.

Godmorgon alla som tittar in till mig. Vad glad jag blir för att just Du är här på besök.

Idag är det lite tråkigt i vårt hus då vår andra bil Volvon inte kan köras med. Den har fastnat i handbromsläge i hela tiden och vi kan inte få ur den ur detta läge. Det är typiskt när vi har vår andra bil, Peugot inlämnad för att äntligen repareras efter min viltolycka för någon månad sen. Försäkringsbolaget ska jag ringa till nu när de öppnar sin växel klockan åtta. Nu måste vi ta en hyrbil, vi som hade tänkt försöka klara oss med Volvon tills den andra bilen blev lagad. Detta blir lite bökigare än vad vi tänkt oss och dyrare för på den andra bilen måste de byta batteriet och det tar inte försäkringen även om det kom efter olyckan. För innan olyckan hade vi inga problem med batterit och nu efter laddar det ur hela tiden. Bilar ska bara rulla och fungera annars slukar de bara onödigt mycket pengar.

Nu ska jag bli lite mer positiv och svara på Kristinas fråga i hennes novemberutmaning; Lyssnar du på julmusik redan? Nej det gör jag inte. Det brukar bli till första advent då jag bakar och när vi bakar peppakakshus, då brukar vi lyssna på julmusik. Jag tycker julmusik hör december till.

Sedan går jag direkt över till Christels fotoutmaning och dagens ord är kallt. Jag tänker att jag delar en bild när jag vinterbadar för det tycker de flesta är för kallt.

Bilden är tagen 6 februari 2021

Idag är det riktigt märkt utomhus fast ändå ganska varm då termometern visar 7 grader. Nu önskar jag er en härlig torsdag så ses vi senare för nu är det dags för mig att ringa och fixa det som behöver fixas.

Kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *