Jag,  Sjukskriven/Arbete

En riktig baddag đŸŠâ€â™€ïž

GodkvÀll till alla som tittar in hÀr ikvÀll. Idag har det varit runt 30 grader och jag har badat vÀldigt mycket idag. Vid 11 hÀmtade jag Annika, Camilla och Ellen för en dag i Kalmarsundsparken. Jag hade packat vatten och mackor som jag Ät till lunch.

Hella, Annikas storasyster var redan pÄ stranden sÄ nÀr vi kom var det bad som gÀllde meddetsamma. Det var sÄ varmt pÄ bryggan sÄ en brÀnde sig om fötterna nÀr en gick ut.

Det blev flera dopp innan vi Äkte hem vid 15. NÀr jag kom hem vilade jag i vÄrt varma uterum eftersom jag ville vara pigg inför brygghÀnget som skulle gÄ av stapeln klockan 19.00.

Klockan 16 kom Mats hem och han blev hemskjutsad utav Christian för de skulle lÄna vÄr bil tills imorgon.

Vid 18.40 packade vi dunken med rosé och cola till Mats för att trÀffas i Norrliden för lite brygghÀng. IgÄr skapade jag ett evenemang för kvÀllen och hade bjudit in lite olika vÀnner. Annika bjöd ocksÄ in lite vÀnner, alla var vÀlkomna. Den som var först pÄ plats var Ingela, sÄ kul att hon kom. Sedan kom det en massa vÀnner, sÄ vi blev 13 stycken. Alla hade nÄgon form av dryck och tilltugg med sig. Vi satt i kvÀllssolen och snackade och sjöng. Det blev Àven lite bad i det varma vattnet. Det var 30 grader i luften och 23,4 grader i vattnet.

Det blev en mysig kvĂ€ll som vi gĂ€rna gör om. Vid 22.30 gick fĂ€rden hemĂ„t och nu Ă€r det sĂ€ngen som gĂ€ller. Tack alla för en helt magisk kvĂ€ll. 💜 Älskar att vara hĂ€r och nu och njuta av smĂ„ saker. Denna kvĂ€ll kommer jag ha med mig i mitt hjĂ€rta.

Nu sĂ€ger jag godnatt, sĂ„ hörs vi imorgon, kram Susann 💜