En riktig lugn dag 🌞

Idag blev det en fixardag. Vi Ät lÄngfrukost framför tvn och struntade i gymmet idag. Jag lÀt tvÀttmaskinen jobba nÀstan direkt nÀr jag steg upp. Vi bÀddade rent i sÀngen sÄ det kommer bli skönt att gÄ och lÀgga sig ikvÀll.

NĂ€r vi var klara med morgonbestyren sĂ„ Ă„kte vi till Hansa för Mats följde med vet inte om det var för den lovande korven pĂ„ Ikea eller om han ville. 😉 Jag hittade tvĂ„ kortĂ€rmade tröjor till mig och ett par jeans. Det blev Ă€ven ett nattlinne för jag har bara ett jĂ€ttegammalt. Jag tĂ€nker att jag behöver ett nu nĂ€r jag ska till Stockholm med jobbet för dĂ„ delar jag hotellrum med en kollega. Jag tittade Ă€ven pĂ„ en present till pappa fast jag vet inte om jag ska köpa den jag sĂ„g eller om jag ska titta i en till butik. Inne pĂ„ Ikea tittade vi efter glas, fast vi kunde inte bestĂ€mma oss sĂ„ det blev inga glas. Vi tyckte inte likadant sĂ„ dĂ„ fick vi Ă„ka hem utan. Vi kom istĂ€llet hem med en högtalare som vi satt upp i loungen och en ny papperskorg till toaletten nere. Jag köpte Ă€ven en ful jultröja för de har som tradition pĂ„ mitt jobb att ta ett kort pĂ„ personalen med jultröja och i Ă„r tĂ€nkte jag att jag skulle vara med för nu Ă€r jag anstĂ€lld.

Sedan blev det lite vila för mig innan vi Äkte till Ätervinningscentralen i Smedby. NÀr vi kom hem rensade vi ute i trÀdgÄrden, vi tömde mina krukor och stÀllde undan dem sÄ nu kan snön komma.

Sedan spelade vi ett parti Alfapet och jag vann. Det var en vÀldigt jÀmn omgÄng. Den hÀr dagen har vi hunnit en hel del Àven om det kÀnns som vi inte har gjort nÄgonting. Det Àr skönt att bara göra allt i lugnt tempo.

IkvĂ€ll lagade Mats böngryta som vi Ă„t till middag. Den blev tyvĂ€rr inte lika god som den brukar. Nu ikvĂ€ll har vi bara tagit det lugnt, tittat pĂ„ tv och sedan ska jag gĂ„ och lĂ€gga mig tidigt för att vara pigg för en ny vecka. Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *