En riktig sommardag

Morgonen började som sagt med en powerwalk tillsammans med Marie vid 7.15. Vi gick 2 km för att sedan ta ett dopp i det blå. Temperaturen i luften var 9 grader och i vattnet var det 8,7. Det är riktigt skönt att bada.

Sedan var det bara hem och göra sig iordning för att åka till Centrumskolan. Idag pratade jag med rektorn om att gå upp i tid när jag arbetsträna och nu skulle det passa för det är i stort sett som vanligt trots Coronatider. På måndag har vi möte med arbetsförmedling och försäkringskassa och då tänker jag berätta att jag vill gå upp till 50 % från och med 4 maj. Jag kommer även fortsätta vara på Centrumskolan efter sommarlovet, har ett beslut till november. Det känns bra.

Vilken sommardag vi haft, temperaturen i bilen visade 26 grader när jag körde hem. Jag hoppas det håller i sig över helgen och att de har fel angående att det ska bli ruskväder.

När jag kom hem från Centrumskolan var jag jättetrött och somnade och sov 1,5 h. Det behövdes för klockan 18.00 var det dags för löpargruppen.

På kvällens pass var det backintervaller som gällde. Sjukt jobbigt att springa upp och nedför i. Sedan var det styrketräning med benböj och armhävningar och magövningar. Känslan efter passet är så gött, då är jag så nöjd.

Bild tagen efter träningen

När jag kom hem blev det dusch och mat, pastarester. Kvällen tillbringades framför Tv:n, Wahlgrens, Robinsson.

Godnatt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *