Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

En skön fredagskväll 💜

Godkväll på er som tittar in hos mig. Vad glad jag blir. 😊

Det blev en tur in till stan idag. Jag skulle leta kläder till en karaktär som jag ska vara på Marielles 40 årsfest. Det är en temafest och hennes tema är M. Jag tänkte ett bra tag fast nu har jag bestämt vad jag ska vara och jag kommer att berätta när det är dags för festen.

Efter stan åkte jag till City gross och köpte räkor och varsitt ostron till kvällen. Jag hade tänkt att köpa fyra ostron fast de hade bara två kvar så då blev det dem.

När jag kom hem var jag trött och la mig i uterummet och somnade skönt i soffan. Mats slutade tidigt idag och la sig även han och sov i uterummet när han kom hem.

Ikväll skulle vi egentligen haft Lena och Toni som gäster fast de hade dubbelbokat sig så det får bli en annan gång. Det gjorde inte så mycket då vi har gjort mycket den sista tiden så en fredag för oss själva ganska skönt. Det blev lite räkor och musslor med vitlöksbröd framför tvn i uterummet. En helt perfekt fredagskväll tillsammans med mannen. Vi har tittat på Robinsson och Bäst i test och nu tänker jag gå och lägga mig för jag känner att jag behöver sova innan jag ska upp imorgon och springa med gänget.

Nu önskar jag er godnatt och så ses vi imorgon, kram Susann 💜

2 kommentarer