Arbete/sjukskrivning,  Jag

En trevlig kvĂ€ll 📖

Dagen gick vÀldigt fort och icabestÀllningen blev gjord. Det var mÄnga varor som skulle klickas hem denna gÄng eftersom eleverna snart ska ha friluftsdag sÄ det behövdes grillkorv med massa tillbehör. Det var den dyraste bestÀllning jag gjort hittills.

NÀr jag kom hem vilade jag och lyssnade fÀrdigt pÄ boken En kropp att sörja. Jag ville lyssna en andra gÄng för det var lite oklart i slutet som jag ville fÄ klarhet i innan det var dags för bokscirkeltrÀffen.

Klockan kvart över fem hÀmtade vi upp Malin och sÄ skjutsade V oss först till Annika och sedan fortsatte han vidare med Mats som skulle in till stan pÄ trÀff med rektorerna.

Hos Annika blev vi bara vi tre, fast vi hade det trevligt i alla fall Àven om vi inte var alla. Annika bjöd pÄ dandannudlar och sojafÀrs. Det var en ganska stark matrÀtt fast god. Jag gillade verkligen nudlarna som Àr lite tjockare och dÄ blir de lite fastare i konsistensen.

Efter maten diskuterade vi boken och alla var överens om att den inte var sÄ bra. Vi gav den 2 poÀng av 5 alla tre förutom Malin som la till ett plus. TyvÀrr skulle jag inte rekommendera den hÀr. Nu hoppas vi att nÀsta bok som vi ska lÀsa Àr bÀttre. Det blir Paradiset utav nobelpristagaren Abdulrazak Gurnah.

Sonen kom och hÀmtade oss sÄ nu fÄr jag en kvÀll hÀr hemma i soffan med. Jag Àr ganska trött nu sÄ jag ska gÄ och lÀgga mig tidigt. Vi fÄr se nÀr Mats kommer hem ikvÀll om jag sover dÄ eller inte.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *