En trevlig kväll 📖

Dagen gick väldigt fort och icabeställningen blev gjord. Det var många varor som skulle klickas hem denna gång eftersom eleverna snart ska ha friluftsdag så det behövdes grillkorv med massa tillbehör. Det var den dyraste beställning jag gjort hittills.

När jag kom hem vilade jag och lyssnade färdigt på boken En kropp att sörja. Jag ville lyssna en andra gång för det var lite oklart i slutet som jag ville få klarhet i innan det var dags för bokscirkelträffen.

Klockan kvart över fem hämtade vi upp Malin och så skjutsade V oss först till Annika och sedan fortsatte han vidare med Mats som skulle in till stan på träff med rektorerna.

Hos Annika blev vi bara vi tre, fast vi hade det trevligt i alla fall även om vi inte var alla. Annika bjöd på dandannudlar och sojafärs. Det var en ganska stark maträtt fast god. Jag gillade verkligen nudlarna som är lite tjockare och då blir de lite fastare i konsistensen.

Efter maten diskuterade vi boken och alla var överens om att den inte var så bra. Vi gav den 2 poäng av 5 alla tre förutom Malin som la till ett plus. Tyvärr skulle jag inte rekommendera den här. Nu hoppas vi att nästa bok som vi ska läsa är bättre. Det blir Paradiset utav nobelpristagaren Abdulrazak Gurnah.

Sonen kom och hämtade oss så nu får jag en kväll här hemma i soffan med. Jag är ganska trött nu så jag ska gå och lägga mig tidigt. Vi får se när Mats kommer hem ikväll om jag sover då eller inte.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Inga Johansson

    Hörs trevligt med en bokklubb och gott med mat och trevligt sällskap

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *