Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En underbar kvĂ€ll 🌞

Det blev en vÀldigt lugn dag pÄ Centrumskolan. Jag fick mycket planerat sÄ det kÀndes skönt. Vi fick Àven veta personalindelningen inför hösten och vilka mentorselever som vilka ska ha. Jag fick tre till hösten sÄ det ska bli kul för hittills har jag inte haft nÄgon. Det ska bli spÀnnande fast lite nervöst samtidigt fast jag vet att jag kommer fÄ hjÀlp om jag behöver det.

Idag ringde handlÀggaren pÄ försÀkringskassan och ville höra hur det gick. Han undrade ocksÄ om jag tÀnkte överklaga beslutet om sjukersÀttning och det sa jag att jag inte skulle. Jag orkar inte det utan jag hoppas jag kan bli sjukskriven pÄ 50% ett tag till. Sedan anmÀlde jag ocksÄ att jag ska Äka till Rhodos en vecka i maj. Annars sÄ skulle vi höras till hösten igen.

IkvÀll blev det en sÄdan vacker kvÀll, kÀndes som en sommarkvÀll med sol och vÀrme. Jag, Annika och MÀrit tog ett dopp vid kallbadhuset och vi hade köpt med sushi som vi Ät i solen. Det blÄste tyvÀrr lite fast vi hittade lite lÀ och dÄ var det helt ljuvligt att sitta dÀr och bara smÄprata om allt möjligt. Det var runt 16 grader i luften och 11.6 grader i vattnet.

Nu sitter jag i soffan och chillar framför tvn. Mats hade stuckit till kören nÀr jag kom hem sÄ han kommer vÀl framÄt halv tio. Det kommer bli tidigt i sÀng kÀnner jag.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜