En underbar start

Idag gick jag upp tidigt för att jag skulle till Marielle i Hagby. Klockan 7.30 var jag där och då åkte vi till Kolboda badplats för att sedan gå en promenad utmed Kalmarleden. Vi gick till Ottahagen och tillbaka, Frank deras hund var också med. När vi kom tillbaka på badplatsen blev det ett dopp. Det var jätteskönt i vattnet, tyvärr hade jag glömt termometern fast uppskattningsvis låg nog vattentemperaturen på 21 grader.

Efter doppet åkte vi hem till Marielle och åt frukost. Vi satt i hennes uterum och åt och bara snackade en massa. Så himla trevligt och en bra start på den här dagen.

Jag var tillbaka hemma igen runt 11 och då åkte Samina och William till Byxelkrok för att hämta Rasmus och Tova som har tältat där uppe. Jag var ganska trött eftersom jag sovit väldigt dåligt i natt och dessutom var uppe tidigt. Jag somnade i soffan och det var verkligen völbehövligt.

Ikväll har Samina, William och Rasmus gjort middagen, pizza. Det blev jättegott så nu är vi supermätta. Självklart tittar vi på Sverigematchen och hoppas de kan göra ett mål nu de sista minuterna och det gjorde dom. JAAAA!!!

Det blir tidigt i säng ikväll och jag hoppas jag kommer kunna sova inatt.
Jag önskar alla en fortsatt trevlig kväll, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *