Fick åka hem

Det märks verkligen att jag har mer att göra på Centrumskolan. Idag började jag med att ha två elever över nätet. Efter den lektionen kände jag mig lite yr fast det gick över ganska snabbt. Eftersom det var smålänningarnas nationaldag, fössta tossdan i mass så bjöd Märit på massipantåta.

När jag kom hem från Centrumskolan vilade jag bara en liten stund för vi skulle ha ett kort digitalt möte. Därefter somnade jag för jag tänket träna med Sweden runners ikväll. Jag sov en timme och sedan var jag redo för träningen.

Jag parkerade lite tidigt och medans jag satt på parkeringen fick jag världens menssmärta så jag fick åka hem igen utan att träna. Så himla typiskt när jag väl hade tänkt att ikväll ska jag äntligen få på träningen. Det sura är att när jag får så ont så kan jag inte göra någonting på ett tag och när smärtan har gått över blir jag frusen. Nu i klimakteriet vet jag ju inte ens om mensen tänker dyka upp eller inte, så jobbigt den här konstiga period som infunnit sig i mitt liv.

Mats var och sprang ikväll tillsammans med Robban och det blev 5 kilometer för dem. När Mats kom hem så lagade han ugnspannkaka, det är en sån enkel maträtt fast så gott.

Kvällen tillbringas framför tvn, vi tittar på Benjamins som vi missade i måndags. Det är bra när vi kan titta på program efteråt.

Goppas ni haft en bra fössta torssdag i mass, kram Susann 💜

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.