Fika i skogen 😊

Det har varit en vÀldigt lugn dag idag. Vi har bara gjort saker som har fyllt pÄ vÄra energinivÄer. PÄ förmiddagen kom Marie, Mats syster. De skulle spela in en sÄng tillsammans som Marie ville ha hjÀlp med. Det var Kalmar ff sÄngen sÄ den sjöng de ett antal gÄnger. Jag tror de blev nöjda med resultatet. Jag spelade in en liten snutt.

Vid klockan ett hÀmtade vi Malin och Urban för vi skulle till skogen och plocka svamp. Jag hade packat kaffe och vi köpte fikabröd pÄ vÀgen till dem. SjÀlvklart mÄste en ha fika nÀr en Àr i skogen. Idag hade vi faktiskt tur och hittade en massa trattkantareller, Àven nÄgra gula kantareller. Vi hittade Àven blek taggsvamp. Först hittad inte jag nÄgra, jag hade tydligen inte mina svampögon med mig idag. Efter fikat gick vi tillbaka till ett stÀlle dÀr Mats varit och dÀr var det vÀldigt mÄnga trattkantareller. Vi till och med lÀmnade kvar en hel del svamp i skogen.

Den lilla fulla korgen med svamp Àr Mats och jag hade en stor korg fast det hade varit bÀttre om han hade haft den stor och jag den lilla för jag hittade inte sÀrskilt mÄnga svampar. Efter nÀstan tvÄ timmar i skogen var vi nöjda med den mÀngd vi plockat.

NÀr vi kom hem rensade vi svamp och sedan gjorde vi pasta med svampsÄs och förvÀllde de svampar som vi inte behövde till pastan. Det blev vÀldigt gott.

Nu ikvÀll tar vi det bara lugnt som vi har gjort egentligen hela dagen. Den hÀr helgen har jag samlat energi och inte druckit nÄgon alkohol som kunnat pÄverka mitt mÄende. Jag kÀnner att min huvudvÀrk nÀstan Àr bort sÄ jag hoppas att jag lyckas stanna upp och ta det lugnt.

Jag önskar er en fortsatt fin kvĂ€ll, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.