Arbete/sjukskrivning,  Jag

Fin morgon 🌞 Hoppas…

Godmorgon, hÀr vaknade jag ganska sent och steg inte upp förrÀn 8.45. Jag var supertrött igÄr och somnade nog runt klockan tio, vilket nÀstan aldrig hÀnder. Det var skönt med sÄ mycket sömn, kÀnner mig inte riktigt utvilad Ànnu. Det fÄr nog bli tidigt i sÀng ikvÀll med.

Det Àr en underbart vacker morgon, solen skiner och det Àr 4 grader varmt. Det Àr nÄgot visst nÀr solen skiner. jag blir lÀttare i sinnet och det kÀnns bra i hala kroppen. Hur Àr det för er, pÄverkas ni av solen?

Snart ska jag Äka till jobbet och jag hÄller tummarna för att bilen ska start idag. Jag har inte provat Ànnu eller kollat pÄ bilen. Det har varit sÄhÀr nÄgon gÄng förut och dÄ har bilen alltid startat nÀsta gÄng. Jag har för mig att den brukar krÄngla lite nÀr det blir vÀderomslag och sÀrskilt nÀr det Àr fuktigt utomhus. Vi fÄr se om jag behöver vÀcka sonen idag med.

NÀr jag kommer hem i eftermiddag ska jag sova innan det Àr dags för att stÀda hÀr hemma. Jag kÀnde att jag hade lite huvudvÀrk igÄr sÄ dÄ vill jag göra allt för att den inte ska ligga som ett band i pannan hela tiden. Det enda som hjÀlper Àr att dra ner pÄ mitt tempo och vila mycket.

Jag hoppas ni fĂ„r en fin dag sĂ„ hĂ€r mitt i veckan, kram Susann 🌞💜

SoluppgÄng 26 februari 2021

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *