Fin morgon 🌞 Ny mĂ„nad

Solen skiner Àven idag och dÄ blir jag sÄ glad och tacksam. Det ser lite höstigt ut, vilket kanske Àr som det ska nÀr vi gÄr in i höstmÄnaden september. Detet Àr 12 grader i luften. Det hÀnder inte mycket i veckorna förutom alla vÄra trÀningsrutiner. Jag börjar klockan 10.00 idag sÄ det blir lite plock hÀr hemma innan jobbet. Onsdagar Àr vÄr stÀddag och dÄ underlÀttar det om jag plockar innan sÄ Mats kan dammsuga och moppa nÀr han kommer hem. VÄr tvÀttmaskin skulle ocksÄ behöva jobba idag sÄ det fÄr den göra ikvÀll.

Jag kÀnner mig lite seg och trött och önskar att jag hade kunnat sova lite lÀngre Àn till 7, fast det Àr bara att gilla lÀget. Just nu kÀnns det som jag har lite skrivtorka, fast jag vill skriva varje dag för bliggen blir ju som en liten dokumentation över mina dagar och det Àr kul att kunna titta tillbaka för att se vad jag gjorde.

Vad har ni för planer med den hÀr dagen mitt i veckan?

Just nu funderar jag pÄ vad vi ska Àta ikvÀll, jag borde nog handla eller fÄr jag trolla med det vi har. Vi har lite mat i frysen och tanken Àr att vi ska ha lite frysrensning Àven om jag ibland kan tycka att det Àr trÄkigt. Sedan Àr jag lite sugen pÄ att gÄ i skogen för att leta lite svamp. Det kanske fÄr blir till helgen och förhoppningsvis fÄr jag Mats med mig och hoppas pÄ tur pÄ att vi hittar massor av trattisar.

Nu ska jag göra lite nytta hĂ€r hemma innan jag Ă„ker till skolan, sĂ„ jag önskar alla fina som lĂ€ser mitt inlĂ€gg en bra dag, kram Susann 💜

Bilden Àr tagen den 1 september 2020

3 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *