Jag,  Sjukskriven/Arbete

Flera stycken

Jag är ju med på Madeleines bloggutmaning i november och har inte hunnit svara på frågorna/påståendena i helgen pga annat. Så nu kommer mina svar för 23, 24, och dagens 25 november.

23 november 2019 – Så här i november är varma drycker extra goda. Vad finns i din kopp?

Jag dricker sällan varma saker, blir mest iskallt vatten. Kaffe är något som jag dricker sällan nuförtiden då jag blir alldeles för påverkad av koffeinet. Jag skulle inte kalla mig en tedrickare, kan dricka det ibland då jag är bortbjuden fast reagerar av koffeinet i teet också så därför blir det också bortvalt. Glögg är nog det som jag dricker mest under december månad, brukar aldrig dricka det före första december. Varm choklad med visprgrädde kan det hända att jag tar om jag är på något fik, fast det är också mer sällan.

24 november 2019 – En bok jag aldrig skulle rekommendera någon att läsa är…

Jag vet inte om jag är den person som rekommenderar till att inte, utan i så fall skulle jag säga att jag gillar inte den här boken, du får se vad du tycker om den. Det finns ett fåtal böcker som jag inte ger mig på och det är ”Sagan om ringen”, böcker skrivna av Jan Guillou och Stephen King. Deras böcker tilltalar mig inte och jag gillar inte sättet de skriver sina böcker på.

25 november 2019 – När någon berättar något tråkigt så brukar jag?

Vet inte, det beror på hur jag definierar ordet tråkigt. För det kan vara tråkig som i ointressant eller tråkigt i form av något ledsamt. Om det är ointressant kanske jag inte ställer så mycket frågor om ämnet beror på hur personen i fråga är kring ämnet för om jag vet att det är något som intresserar personen jättemycket kan jag ju verka lite nyfiken just för att glädja den andra.

Och om det är i form av ledsmhet försöker jag nog bara finnas till hands och vara så stöttande jag kan. Jag frågar nog personen om jag kan göra nbågot för att det ska kännas bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *