Uncategorized

För många tankar

Har kommit in i en period då jag inte kan sova… Det är alldeles för många tankar som snurrar, jag är mycket mer stresskänslig och så fort det händer något runtomkring mig så kommer alla tankar. Dottern ska flytta till Malmö och plugga, jätteroligt trots allt som vi behöver göra… boka släp, flytta hennes saker mm. Den äldsta sonen Victor letar lägenhet tillsammans med sin flickvän och då kretsar tankarna kring det, håller utkik på lediga lägenheter.  Även Victor ska börja plugga nu, har pluggat ett år i Norrköping fast haft paus och betänketid angående studierna. Han ska nu plugga på hemmaplan, förskollärarprogrammet. Victor tycker det är jätteroligt att jobba på förskola och skulle gärna göra det utan plugg…
Den yngsta sonen Rasmus börjar sitt sista år på gymnasiet.
Och vårt uterum går sakta framåt fast har nu upptäckt att två takpartier är skadade, såg det efter att det hade regnat så då måste jag styra med det.
Känns som det är mycket just nu och ovanpå det är det ju all oro kring vad jag ska ”jobba” med nu i höst. Just nu väntar jag bara på mötet där min framtid ska planeras, kommer ske någon gång i början av september.
Det blev ett litet virrigt inlägg fast det är svårt att sortera alla tankar som snurrar runt…

7 kommentarer