Jag,  Sjukskriven/Arbete

Första dagen på sportlovet 😊

Godmorgon, här har jag sakta startat upp denna första dag på sportlovet. Att få lovdagar är verkligen en lyx jag tidigare inte varit van vid. Jag är fortfarande glad över detta och är tacksam att jag hittade denna skola att vara på som även kom att bli min arbetsplats.

Idag somnade jag om efter att Mats åkte till jobbet strax innan sju så det blev sovmorgon för mig ända till 8.30. Det var längesedan jag sov så länge så det verkade som om min kropp behövde det. Jag vaknade upp till en ganska grå himmel och 5 grader varmt.

Vad dagen kommer att innehålla vet jag inte, jag har inte några planer för det här lovet. Mats jobbar så det kommer inte kunna bli någon resa eller liknande. Idag tänker jag att jag ska ägna mig åt min strykhög som behöver tas hand om. Annars får jag se vad jag hittar på. Jag tänker att denna vecka få bli en liten energipåfyllnadsvecka där jag bara andas och tar det lugnt.

Dagen färg i Heidi och Nettans utmaning är silver. Det fick bli en bild på rivjärnen som jag har och som ser silvriga ut.

Kristina vill att jag ska bjuda på några bilder från mitt hem.

Köket

Orsakullans utmaning – Idag vill jag… bara njuta av första sportlovsdagen.

Nu önskar jag er en härlig måndag, kram Susann 💜

4 kommentarer