Första gången 😱

Idag har timmarna bara svishat förbi på jobbet. Det var en ganska händelselös dag. När jag åkte hem körde jag runt Jula och köpte handvärmare, de kostar bara 20 kronor och kan användas flera gånger. det ska bli spännande att se hur många gånger de räcker till.

Sedan åkte jag hem och vilade för när Mats kom hem vid halv fem åkte vi direkt till Byxelkrok, till Victor. Vi hämtade hans ena bil och det sista han sa var att vi skulle köra försiktigt och akta oss för rådjuren. Jag körde först och Mats efter mig och strax efter Löttorpsrondellen händer det. Jag kör på ett rådjur och stannar vid en busshållplats. Det är ingen fara med mig och grillen på fronten går sönder och det läcker spolarvätska. Vi ringer polisen och en jägare kommer och söker upp rådjuret med hund. Vi har märkt ut platsen med en varningstriangel och reflexvästen åkte på för det blev fort mörkt. Vi märkte att vi nog behöver se över vad vi har i bilen och komplettera lite med tex en ficklampa och nya västar för reflexken var faktiskt lite dålig.

Sedan körde vi hemåt och ställde bilen utanför verkstaden så den är på plats när vi har fixat med försäkringsbolaget. Vi får göra det imorgon eftersom det inte är akut. Tänk att det är första gången jag kör på något vilt, det är ju ganska otroligt med alla år med körkort.

När vi kom hem runt halv nio var vi ganska hungriga så ikväll blev det bara gröt och rårörda lingon som Mats gjort.

Denna händelselösa dag blev en dag med lite spänning i. Nu är det bara till att ta det lugnt tills det är dags för sängen.

Godnatt från mig, Susann 💜

2 kommentarer

  1. Så tråkigt, tur att inte skadan blev värre för dig, tänk sådant händer varje dag dessa vilt olyckor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.