Första lediga dagen 😊

Godmorgon alla fina som Àr hÀr och lÀser. Jag hoppas er dag kommer bli bra, sÄ hÀr mitt i veckan och mitt i juni. Det Àr min första lediga dag, ett hÀrligt lÄngt sommarlov för mig. Jag kÀnner att jag Àr sÄ tacksam pÄ nÄgot vis, livet gÄr i rÀtt riktning och till hösten ska jag fÄ en anstÀllning pÄ 50% och det gör mig glad. Jag slipper oroa mig för vad som ska hÀnda hÀrnÀst och kan bara njuta av min ledighet. Centrumskolan kommer att vara en perfekt arbetsplats för mig, dÀr jag kÀnner att jag kommer att kunna utvecklas i min takt med förstÄende chef och kollegor. Jag kÀnner att jag verkligen har blivit en del av deras gemenskap vilket gör mig tacksam och glad.

Idag har jag haft lite sovmorgon, gick upp vid 8 och har hunnit med att pÄbörja stÀdningen. Just nu behövde jag en liten vilopaus för att sedan kunna fortsÀtta. Fördelen Àr att jag kan tillÄta mig att pausa för jag har hela dagen pÄ mig att plocka iordning. Jag tÀnker Àven lÄta tvÀttmaskinen jobba.

Jag har Àven planer pÄ att baka en kaka till utflykten ikvÀll, fÄr se om jag fÄr till nÄgon. I eftermiddag kommer Samina och William och det Àr alltid trevligt nÀr barnen kommer hem och fyller huset.

IkvĂ€ll ska jag, Malin, Annika och MĂ€rit trĂ€ffas i Halltorps hagar pĂ„ Öland för att vandra lite, bara umgĂ„s och kanske till och med ta ett dopp. Det ska bli vĂ€ldigt trevlig. 🌞

I gÄr kvÀll fick jag en bild frÄn Marielle som undrade om jag visst vad det var som hon hade sett. Jag har aldrig sett nÄgot liknande, tycker det ser ut som en svamp av nÄgot slag. Jag tÀnkte att jag skulle visa bilden hÀr ifall nÄgon utav alla mina vÀnner i cybervÀrlden vet. TyvÀrr kan ni ju inte kommentera hÀr pÄ inlÀgget för nuvarande. (hÄller pÄ att försöka fixa det). Om ni vet vad det Àr pÄ bilden skicka gÀrna svaret pÄ mail; susann@zinnie.se

Jag hÄller tummarna för att nÄgon kan svara pÄ vad det Àr pÄ bilden.

Jag önskar dig en hĂ€rlig lillördag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.