Fotoutmaning och långrunda 🏃🏽‍♀️

Dagens ord smutsig i Christels utmaning var svår. När bilen är smutsig så måste den tvättas så det fick bli dagens foto.

Efter Centrumskolan åkte jag till Elin, osteopaten. Hela min kropp fick sig en genomgång. Det känns verkligen jättebra efteråt fast jag blev helt slut så jag slocknade i soffan när jag kom hem. Tyvärr hann jag inte sova mer än 20 minuter innan det var dags att byta om till träningskläder. Idag skulle Karin också springa, annars tror jag att jag hade legat kvar under filten i soffan. Det var några veckor sedan vi sprang med Karin då hon inte har kunnat. Det var kul att träffa henne igen, tyvärr kunde inte Madeleine vara med ikväll. Vi hoppas hon kan vara med nästa vecka.

Ikväll blev det den långa rundan och det var lite läskigt i mörkret längst ut på Stensö där det inte finns någon belysning. Tur vi hade pannlampor. Rundan blev ca 7 km så jag var nöjd med längden för det var länge sedan jag sprang så långt. Det gick förvånansvärt bra och med tanke på att jag varit hos osteopaten idag.

Efter löpningen badade jag och Karin, Mats tycker det är för mörkt att bada eller han skyller på det i alla fall. Det var 5 grader i luften och 7,8 grader i vattnet.

När vi kom hem gjorde vi gröt och åt framför tvn. Det är bara varva ner som gäller tills det är dags att gå och lägga mig.

Jag hoppas ni har haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

    1. Ja, jag har många som jag kan bada tillsammans med. Det är trevligt fast nu skulle jag inte kunna vara utan badet så jag hade nog badat själv om jag inte hade haft någon att bada med. 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *