FREDAG !!!

Äntligen fredag och nu för tiden längtar jag alltid efter fredagar. Visst går dagarna fort i en vecka fast det är något visst med fredagar, den dagen som är starten för två dagars ledighet.

I helgen ska vi fira Sigge som fyllt 11 år, fast vi vet inte riktigt när ännu. Kanske blir det ikväll, fast inte hört något från Marie ännu. Vi har inga planer för kvällen så vi tar det som det blir.

Sigges födelsedag 2019

I morgon kommer det bli springa och bada som vanligt, det är verkligen helgens höjdpunkt och en underbar start på lördagen. Vi får se hur det går att springa imorgon eftersom vi sprungit ganska många gånger den här veckan. Jag trodde att jag skulle känna mig stelare idag eftersom vi sprang 5 km två kvällar i rad fast det känns bra i kroppen. Min höft som gjorde ont i onsdagskväll efter löpningen kändes bra igår kväll efter löpningen. Så det känns bra så nu hoppas jag att vi snart kan komma upp i längd igen.

Bilden är tagen den 17 november 2019

Idag vaknade jag upp till solsken och utomhustemperaturen ligger på nollan så nu blir det kallare. När jag har läst lite andra bloggar ser jag att det har kommit snö på många ställen runt om i landet fast här i Kalmar är vi ännu förskonade. Jag gillar snö fast oftast blir det bara slask här nere i söder och då tycker jag att det kan vara med snön. Fast om det skulle vara lite kallare och snön ligger fin och vit så tackar jag inte nej.

I eftermiddag ska jag och Victor handla lite inför hans avresa på söndag. Då ska han köra upp till Tandådalen för att jobba på restaurangen Mezzo. Han har fått jobb där och ska jobba fram till april. Jag hoppas att det inte blir något snöoväder som de har pratat om nu när Victor ska ut på vägarna. Victor skulle behöva ett par vinterskor, en powerbank och lite annat småt och gott. Idag ska Victor sätta på sina vinterdäck på sin bil så han är redo för vinterväglaget som troligen är lite längre norrut.

Nu är det dags för mig att göra mig iordning för jag ska åka till Centrumskolan som vanligt.

Jag önskar alla en härlig fredag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.