Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredag och min lediga dag

Godmorgon, här började jag med sovmorgon. Det var precis vad jag behövde. Oj, vad min kropp var stel idag, det märks att jag var på ett löpparpass igår kväll med Sweden runners. Det var många övningar som tog på kroppen, jag har hittat nya magmuskler.

Idag blir det städa i lugn takt för imorgon kväll kommer Malin och Urban hit på middag. Jag ska även planera vad vi ska äta, känner att jag just nu har dålig fantasi. Vi får se vad det blir, får kanske googla fram något eller får ni gärna komma med förslag.

Ikväll blir det en lugn kväll, bara Mats och jag. Vi kommer säkert landa i soffan framför På spåret. Fredagskvällar brukar vi inte ha så mycket enrgi och Mats brukar vara trött efter en vecka.

Imorgon bitt ska vi hämta Marie som vanligt för att kunna springa och bada. Klockan 8 hämtar vi upp henne fast imorgon ska vi få ytterligare en springkompis med oss, så Maria hämtar vi upp 8.15. Det kommer bli så skönt med ett dopp, ser framemot det. Jag såg att det var 4 grader idag i vattnet i jämförelsevis med 2,9 som det far i lördags när jag badade efter löpningen.

Nu är det dags för mig att få mitt hem respektabelt.

Ha en bra fredag, kram

Susann

Kommentarer inaktiverade för Fredag och min lediga dag