Fredag och solen skiner 😊🌞

Här har jag nästan precis stigit upp. Jag ville ligga kvar i sängen så länge som möjligt för att bara vila även om jag vaknade runt sju. Jag ville vara så pigg som möjligt för vi ska ha AW efter jobbet idag och då blir det ju ingen sömn för mig.

När jag klev upp runt nio så sken solen, så det kan ju inte bli bättre när det är fredag och allt. Jag trodde jag skulle behöva ta bussen till jobbet idag för att slippa ha bilen i stan fast nu behöver jag inte det för sonen kom hem sent igår kväll och han vill skjutsa på sin mamma, jippie.

När jag kommer till Centrumskolan ska jag göra icabeställningen för nästa vecka och på elevens val blir det bakning. Några elever ska baka chocolade chip cookies som det sedan ska smaska på innan vi slutar för dagen.

Det ska bli kul med en AW för det känns som det var längesedan vi sågs på det sättet och det är ju alltid trevligt att umgås utanför jobbet. Det skapar ju även sammanhållning vilket bidrar till en bra stämning. 😊 Frågan är bara vad vi kommer att gå, blir det Krögers eller Kallskänken? Vi får se…

Eftersom vi tar AW direkt efter jobbet så kommer det antagligen inte bli så sent och då får jag fredagskväll här hemma tillsammans med mannen och sonen. I helgen har vi ännu så länge inga planer, vi kanske kommer ut i skogen en sväng. Det är skönt när helgen ligger öppen, kanske spontanträff tillsammans med några?

Jag önskar er en härlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Så roligt med AW igen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *