Arbete/sjukskrivning,  Jag

Fredag och solen skiner 😊🌞

HÀr har jag nÀstan precis stigit upp. Jag ville ligga kvar i sÀngen sÄ lÀnge som möjligt för att bara vila Àven om jag vaknade runt sju. Jag ville vara sÄ pigg som möjligt för vi ska ha AW efter jobbet idag och dÄ blir det ju ingen sömn för mig.

NÀr jag klev upp runt nio sÄ sken solen, sÄ det kan ju inte bli bÀttre nÀr det Àr fredag och allt. Jag trodde jag skulle behöva ta bussen till jobbet idag för att slippa ha bilen i stan fast nu behöver jag inte det för sonen kom hem sent igÄr kvÀll och han vill skjutsa pÄ sin mamma, jippie.

NÀr jag kommer till Centrumskolan ska jag göra icabestÀllningen för nÀsta vecka och pÄ elevens val blir det bakning. NÄgra elever ska baka chocolade chip cookies som det sedan ska smaska pÄ innan vi slutar för dagen.

Det ska bli kul med en AW för det kĂ€nns som det var lĂ€ngesedan vi sĂ„gs pĂ„ det sĂ€ttet och det Ă€r ju alltid trevligt att umgĂ„s utanför jobbet. Det skapar ju Ă€ven sammanhĂ„llning vilket bidrar till en bra stĂ€mning. 😊 FrĂ„gan Ă€r bara vad vi kommer att gĂ„, blir det Krögers eller KallskĂ€nken? Vi fĂ„r se…

Eftersom vi tar AW direkt efter jobbet sÄ kommer det antagligen inte bli sÄ sent och dÄ fÄr jag fredagskvÀll hÀr hemma tillsammans med mannen och sonen. I helgen har vi Ànnu sÄ lÀnge inga planer, vi kanske kommer ut i skogen en svÀng. Det Àr skönt nÀr helgen ligger öppen, kanske spontantrÀff tillsammans med nÄgra?

Jag önskar er en hĂ€rlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *