Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredag så skönt

Jag somnade sent igår så då fck det bli sovmorgon idag. Fast det är skönt när det är fredag och ledig dag. Idag blir som vanligt att plocka och göra iordning lite inför helgen. Jag har hunnit sätta på tvättmaskinen och städat köket så nu behövde jag vila lite innan toaletterna ska rengöras.

Ikväll kommer jag vara själv då Mats ska på ölprovning med teaterkompisarna på Postgatan. Det var en 50 årspresent. Vad jag ska hitta på vet jag inte riktigt, blir säkert i soffan framför tvn.

Jag har inte lika mycket träningsvärk idag som jag hade förra gången efter löparpasset med Sweden runners. Det är väl lovande, eller är det tvärtom att jag inte har tagit i ordentligt. Jag tänker att det är lovande att jag blir mer vältränad efter varje gång. För visst ska en se det positivt?

Utomhus är det väldigt grått idag till skillnad från igår då solen sken. Det är varmt, 7 grader så ingen vinter i sikte. Nu vet jag faktiskt inte om jag vill att det ska komma någon snö, det får gärna bli vår direkt. Fast det brukar komma en sväng snö runt sportlovet, får völ se om det blir så i år också.

Jag önskar alla mina fina bloggvänner en trevlig fredag <3

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *