Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 16 december 2022

Godmorgon till dig som tittar in hos mig. Idag är det helt vitt på marken för det har snöat. Det är inte så mycket bara så det precis täcker allt som ett vitt fint täcke. Genast känns det som om det är ljusare. Jag trodde det skulle bli varmare fast så fel jag hade för idag är det minus 13 grader så nu är det bitande kallt. Jag hoppas att snön nu ligger över jul för det är ju mysigt med en vit jul.

Igår valde jag bort sista träningen med sweden runners för i år. Jag kände att jag var för trött och att det var för kallt att springa intervaller. Jag satt hemma i soffan istället och åt pannkakor och tittade på julfilm tillsammans med Mats.

Jag hade ju ett möte igår med anledning av att lönebidraget skulle förnyas och mötet gick bra så det är förnyat på 3 år. Det känns otroligt skönt och tryggt nu att jag vet att jag har ett jobb på 50% i tre år till. Jag tänker att jag kan göra ytterligare framsteg på dessa tre åren. Mitt mål är ju som sagt var att bli anställd på 75% och kunna strunta i försäkringskassan.

Nu ska vi bara se vad läkaren säger idag. Jag vill att hon fortsätter sjukskriva mig på 50% annars blir det lite jobbigt hur jag ska göra isf eftersom jag inte kan arbetsträna på 25%på mitt jobb. Så klockan 11:15 har jag lärkartid och det är efter det jag vet och kan andas ut.

Eftersom jag har en läkartid så börjar jag senare idag. Jag har en kollega som tar min första lektion och sedan kommer jag lagom till lunch.

Efter jobbet idag får jag se om jag orkar handla, tänker en runda till Maxi hur eller hur.

Jag har även frågat om Malin och urban vill umgås ikväll fast har inte fått något svar ännu så vi får se om vi är själva eller får gäster.

Min julkalender:

Ge en person en kram som ser ut att behöva det idag

Nu önskar jag dig en underbar fredag, kram Susann 💜

4 kommentarer