Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredagen den 18 juni 2021

Fredag och klockan är 8.30, solen skiner och utomhustemperaturen ligger redan på 22 grader. Det kommer säkert att bli en lika fin dag som igår.

Jag orkade inte skriva här i går kväll så gör det nu istället. Igår vid 9 åkte jag och hämtade Annika och Anette. Vi åkte till Borgholm för vi skulle titta på Anettes utställning. Det blev en mysig förmiddag i Borgholm. Vi började med att strosa runt lite och sedan tog vi en glass innan vi tittade på Anettes tavlor som ställde ut på Galleri Olssons rum.

Därefter åkte jag hem för jag var tvungen att vila så efter att jag ätit lite lunch somnade jag och sov två timmar. Det var tvunget för sedan vid fem var det bokcirkelträff hemma hos Märit. vi diskuterade boken Stoner av John Williams. Jag tyckte det var en bra bok och gav den 4 poäng av 5.

Sedan när jag kom hem runt 22-tiden var jag supertrött och gick och la mig direkt.

Nu har jag sovit ganska bra inatt, dock vaknat ett antal gånger för det är så varmt. JAg känner mig ändå ganska utvilad. Nu laddar jag inför en träningsdag tillsammans med Linda. Hon bjuder in till en årlig träningsträff där hon leder lite strykepass och sen brukar hon avsluta med yoga. Det var väldigt trevligt förra året. I år ska vi träffas i Kalmarsundsparken och vi har med oss lunch som vi kommer äta i solen. Sedan blir det med stor sannolikhet ett dopp i sundet.

Vi har inga planer för kvällen utan det blir nog en chill-kväll.

Jag önskar Dig en fin fredag, kram Susann