Fredagen den 18 september 2020 Godmorgon

Nu har jag kickat igång deoch n här fredagen, dagen då helgen startar så smått. Nu sitter jag här med min smoothie och tänkte att jag hinner skriva lite så här på morgonen.

Min morgonrutin är i stort sett likadan varje morgon, vaknar och ligger kvar i sängen och läser bloggar och tittar på andra sociala medier. Ibland kommenterar jag fast för det mesta blir kommentarerna på eftermiddag/kväll. Jag läser i stort sett bara bloggare som finns på Nouw och just nu krånglar det att kunna kommentera. Ibland går det och ibland går det inte, känns tråkigt när det är så. Jag hoppas de löser det snart för det har varit så någon vecka.

När jag och telefonen är klara med varandra går jag upp, ta på mig mina linser, tar min allergimedicin och går ner för att duscha. Sedan görs min smoothie och intas i soffan framför nyhetsmorgon. Därefter borstas tänder och jag gör mig iordning för en ny jobbdag och hinner /prioriterar ibland lite plock här hemma innan jag kör till Centrumskolan. Det beror på min energinivå för jag vill inte slösa min energi för mycket innan jag åker.

Idag ska jag och Mats mötas på Citygross efter att vi jobbat klart. Mats slutar tidigare idag för han har lite inarbetad tid att ta ut. Vi ska handla färska räkor till kvällen, så det blir väl lite plock ikväll. Jag tycker det är så gott och mysigt, så här en fredag. Vi har inga planer för kvällen så det blir bara jag och Mats. Vad står på er meny ikväll?

Jag hoppas vi hinner och orka städa våra kylskåp idag då vi har börjat äta frukost inne istället för uterummet. Nu är det lite kallt på morgonen så då vill vi ju ha de matvaror vi använder mycket inomhus och inte i kylskåpet i uterummet.

Jag tror även att min man får ta en omgång med dammsugaren och moppen i eftermiddag då det inte har hunnits med i veckan.

Jag önskar alla en fin helg, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *