Fredagen den 20 augusti 2021 – första jobbveckan avklarad 😊

Idag fick jag sovmorgon vilket jag behövde eftersom jag vaknade 00.53 och var klarvaken. Jag försökte somna om fast fick lÀsa innan jag somnade runt 5. Det Àr sÄ konstigt med min sömn som verkligen spretar Ät alla hÄll.

PÄ fm tog jag det lugnt, var och handlade inför morgondagens frukost efter löpningen.

Klockan 11.20 kom Mats och hÀmtade mig för att jag skulle slippa bilen i stan eftersom vi skulle ha kickoff i eftermiddag. Jag hann jobba lite innan det var dags för gemensam lunch pÄ skolan. Det blev sushi för min del och det var supergott. Det har öppnat en ny restaurang som sÀljer sushi och den Àr mycket bÀttre Àn den vi har haft.

Efter lunchen spelade vi minigolf och kan ni tĂ€nka er att jag kom pĂ„ delad första plats med tvĂ„ andra kollegor. Det gick bra för mig. 😊

Sedan gick vi till Park i parken dÀr jag köpte ett glas bubbel. Det var inte alla som följde med dit, vi blev 5 stycken.

DÀrefter gick vi till kallbadhuset och badade. Det var riktigt skönt i solen och i vattnet var det 19,4 grader. Sedan satt vi dÀr och drack bubbel och bara pratade en massa goja tills Mats hÀmtade mig och Annika.

NÀr vi lÀmnat av Annika Äkte Mats och jag och köpte mat pÄ Chopchop.

Jag kÀnner att det kommer bli tidig sÀnggÄende för mig. Jag Àr ganska trött efter min första jobbvecka fast ser framemot nÀr eleverna kommer pÄ mÄndag.

Trevlig helg önskar jag alla, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.